Caroline de Reus eigenaar balans rouw- en verliescoaching
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Rouwcoach Caroline de Reus Goes (Zeeland)

Ik ben Caroline de Reus, eigenaar van Balans rouw- en verliescoaching, getrouwd en moeder van een dochter. Al jaren woon ik met veel plezier in Wilhelminadorp in de gemeente Goes. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze honden, vind je mij in de tuin of kom je me, al dan niet in opdracht, tegen met een camera om mijn nek. Op relatief jonge leeftijd verloor ik mijn ouders en mijn partner in een tijdsbestek van 3 jaar. Op basis van deze verlieservaringen besloot ik in 2021 mijn hart te volgen en koos ik ervoor om mij te specialiseren op het gebied van rouw en verlies, zodat ik als rouwcoach kon starten met mijn praktijk Balans rouw- en verliescoaching.

Werkervaring

Al jarenlang werk ik als HR professional bij een zeer grote werkgever en zie ik de effecten die rouw in de meest brede zin van het woord heeft op het welzijn en daarmee de inzetbaarheid van medewerkers. Ook ben ik als vrijwilliger werkzaam voor Stichting Zeeuws Verlies, een kenniscentrum dat informatie, advies en steun geeft bij een ingrijpend verlies.

Relevante coachopleiding/-trainingen

  • Postgraduaat rouw- en verliesconsulent Arteveldehogeschool Gent
  • Training verborgen systemische dynamieken, Bureau Land
  • Training provocatief coachen, Bureau Land
  • Coachtraining professional zijn in een veranderende HRM omgeving, Bureau Land
  • Daarnaast volgde ik tal van in- en externe transitie- en verzuimtrainingen.

Mijn stijl van coachen

Ik creëer een veilige omgeving, waarin iemand zichzelf kan en mag zijn. Zonder oordeel luister ik rustig en met volle aandacht. Werken vanuit verbinding en betrokkenheid is belangrijk voor mij. Integriteit en eerlijkheid vormen de basis voor de rouwbegeleiding die ik bied. Ik geef inzicht en reik handvatten aan, zodat er stappen gezet kunnen worden om meer in balans te komen. 

Balans rouw- en verliescoaching Caroline de Reus

Volg mij via: